Anlık Bildirim

Amazon'da Samsung Galaxy Buds kulaklıklar indirimde!

Amazon'da başta Samsung Galaxy Buds 2 Pro olmak üzere Samsung Galaxy kulaklıklarda, telefonlarda, tabletlerde ve akıllı saatlerde Bahar Fırsatları indirimleri başladı.
Amazon'da Samsung Galaxy Buds kulaklıklar indirimde! Tam Boyutta Gör
Amazon Bahar Fırsatları’nda Samsung ürünlerinin indirimli fiyatları dikkat çekiyor. Samsung marka telefonlarda, tabletlerde, akıllı saatlerde ve kulaklıklarda son günlerin en düşük fiyatları sunuluyor. Başta Galaxy Buds 2 Pro olmak üzere Galaxy kulaklıkları indirimli olarak satına alma fırsatı yakalayabilirsiniz. 

İndirimli Samsung ürünlerini görüntülemek için:

Samsung Ürünlerinde Bahar Fırsatı

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Amazon'da Samsung Galaxy Buds kulaklıklar indirimde! Tam Boyutta Gör

Galaxy Buds 2 Pro, yüksek ses kalitesi için 24-bit HiFi desteği ve 360 derece çevreleyen Dolby Atmos teknolojileriyle kaliteli dinleme deneyimi sunuyor.

Galaxy Buds 2 Pro’da 3 adet yüksek SNR’li (Sinyal gürültü oranı) mikrofona yer veriliyor. Bu sayede aktif gürültü engelleme (ANC) şiddetinde yüksek hassasiyet sağlanıyor. Gürültü seslerin yanı sıra rüzgar gibi hafif sesler de filtreleniyor. Akıllı 360 Audio teknolojisi sayesinde sesler etrafınızı çevreliyor. Kafa hareketinizi takip ederek mekânsal ses deneyimi sunuyor.

360 derece ses kaydı, konum algılama özelliği sayesinde kulaklığı bulma fonksiyonu, entegre alarm teknolojisi, hızlı bağlanma ve IPX7 suya dayanıklılık özellikleri mevcut. ANC aşıkken 5 saate kadar ve kutu ile birlikte 18 saate kadar dinleme süresi vaat ediyor.

Amazon'dan satın almak için: Galaxy Buds 2 Pro

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim