Anlık Bildirim

Amazon'un fantastik kurgu dizisi Wheel of Time'dan yeni fragman paylaşıldı

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisi dışında bir diğer büyük projesi olan The Wheel of Time'dan ya da Türkçesi ile Zaman Çarkı'dan yeni bir fragman paylaşıldı.    

Amazon dizisi Wheel of Time'dan yeni fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi Amazon, Amazon Prime Video için iki büyük iddialı yapım hazırlıyor. Bunlardan ilki Yüzüklerin Efendisi dizisi. Diğeri ise Robert Jordan'ın aynı isimli fantastik roman serisinden uyarlama olan The Wheel of Time. Geçtiğimiz saatlerde diziden yeni bir fragman geldi.

Dizi, 19 Kasım 2021'de Amazon Prime Video üzerinden yayınlanacak. Dizinin yaratıcılığını Rafe Judkins üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Rosamund Pike, Kae Alexander, Naana Agyei Ampadu, Pasha Bocarie, Barney Harris, Johann Myers, David Sterne, Marcus Rutherford ve daha birçok isim bulunuyor. 

Wheel of Time Fragman

Beş genç köylünün hayatları, garip ve güçlü bir kadının gelmesiyle sonsuza dek değişir. Kadın, içlerinden birinin Işık ve Karanlık arasındaki dengeyi sonsuza dek değiştirme gücüyle, kadim bir kehanetten geldiğini söyler. Karanlık Varlık hapisten kaçıp Son Savaş başlamadan evvel, dünyanın kaderi konusunda ya o yabancıya ya da kendilerine güveneceklerdir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim