Anlık Bildirim

Amazon İtalya ve Fransa, kritik ihtiyaçlar hârici ürünlerin teslimatına ara verdi

Amazon'un taleplere yetişmekte ve çalışan sağlığını korumakta zorlandığı bölgelerden İtalya ve Fransa'da, firma tarafından yapılan açıklamaya göre bir sadece gıda ve hijyen ürünleri teslim edilecek.

Amazon İtalya ve Fransa, kritik ihtiyaçlar hârici ürünlerin teslimatına ara verdi Tam Boyutta Gör

Amazon’un koronavirüs salgını ardından halkın evlere kilitlenmesiyle kritik hâle gelen işlevi, çalışanları üzerinde çok daha büyük bir baskı oluşmasına, hatta sağlıklarının tehlikeye girmesine sebep oldu. Bu durumu dengelemek adına firma, İtalya ve Fransa sitelerinden satılan ürünlerde sadece gerekli olanların teslimatını yapacak.

Gerekli ürünler kategorisine girenleri gıda ve hijyen ürünleri olarak ifade eden firma, ayrıca tesislerinde çalışanların sağlığını korumak ve virüsün yayılmasını engellemek adına tüm önlemlerin alındığını da belirtti. Sadece gerekli ürünlerin kargolanması sayesinde gönderim merkezleri müşterilerin ana ihtiyaçlarını her zaman ulaştırabilir hâlde olacak.

Şimdiye kadar Avrupa’da bulunan beş Amazon çalışanı, Bloomberg raporuna göre koronavirüs testinden pozitif sonuçla çıktı. İtalya’daki firmanın çalışanları ise 17 Mart’ta eylem yaparak Amazon’un onları enfeksiyondan korumak için yeteri kadar çaba göstermediğini söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim