Anlık Bildirim

Amazon'dan üzücü haber: James Bond dizisi gelmeyecek!

Geçtiğimiz aylarda Amazon'un MGM Studios'u satın alması üzerine James Bond'un yayın hakları Amazon'a geçmişti ancak yapımcılar James Bond için sadece film yapacaklarını açıkladı.

Amazon, James Bond dizisi yapmayacak Tam Boyutta Gör

Sinema dünyasının en ikonik karakterlerinden birisi olan James Bond'un yayın hakları MGM'ye bağlıydı. Ancak geçtiğimiz aylarda Amazon, MGM'yi 8.45 milyar dolara satın alarak James Bond'un yayın hakkını da almıştı. Ancak James Bond için tek söz hakkı Amazon'da değil. Geçtiğimiz saatlerde de James Bond'un yapımcıları bu konu hakkında bir açıklama yaptı.

James Bond Dizisi Gelmeyecek

Geçtiğimiz günlerde Total Films'e konuşan yapımcılar Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli, James Bond'un olası bir dizisi hakkında konuştular ve tavırlarının çok net olduğunu söylemek gerek. Söylediklerine göre kendileri yalnızca film yapıyorlar ve bu yüzden James Bond'un dizisi gelmeyecek.

Son satın alımın ardından birçok izleyici Prime Video için bir dizi gelir diye umuyordu ancak yakın zamanda böyle bir şey olacak gibi durmuyor. James Bond'un gelecekteki filmleri de büyük bir ihtimalle önce sinemalarda sonrasında ise özel olarak Prime Video'da yayınlanacaktır.

Daha öncesinde James Bond markası TV'de yer bulmuştu ancak pek de güzel sonuçlar alamamıştı. Bu yüzden bu durumun belki de güzel bir haber olduğunu söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim