Anlık Bildirim

Prime Day 21 indirimlerinde “sıcak” cep telefonu fırsatları

Amazon Prime Day 21 indirimlerinin ikinci gününde yeni akıllı telefon fırsatları gün yüzüne çıktı. İşte Huawei, Xiaom, Samsung, iPhone modelleri için bazı sıcak fırsatlar:

Amazon Prime Day cep telefonu fırsatları Tam Boyutta Gör

Amazon Prime Day 21 kapsamında ikinci gün fırsatları aktif olmaya başladı. Gün boyu paylaştığımız fırsatlarda akıllı telefonlar konusunda beklentiler istenilen etkiyi çok fazla yaratamamıştı. Saat 12 itibariyle ise yeni fırsatlar aktif oldu. Geniş bir ürün ve fiyat yelpazesinde yeni indirimler var.

Xiaomi Mi 10 256GB modelini dün 8200 lira seviyesinden satan ve bu fiyatla bile resmi kanallardan gelen cihazların en düşük seviyesinde kalmayı başaran Amazon, ilkinci günde stokları güncelleyip fiyatı biraz daha geri çekmiş. 256GB depolama kapasitesine sahip gri renk Mi 10, 7999TL’ye alınabiliyor.

Bu arada 2 adet akıllı saat fırsatı da dikkatimizi çekti. Özellikle Oppo Watch 46mm modeli, 1499TL’den satılıyor. Honor Watch Gs Pro da 1449TL ile ülkemizdeki güncel en dip rakam olarak dikkat çekiyor. Aşağıda fiyat anlamında ilgi çeken bazı akıllı telefonları listeledik.

İşte Amazon Prime Day 21 kapsamındaki akıllı telefon fırsatları:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim