Anlık Bildirim

Amazon Prime Video uygulamasına klip alma özelliği eklendi

Amazon'un video akış platformu Amazon Prime Video, artık belirli içeriklerden 30 saniyelik klipler almanıza izin veriyor. Şu an için özellik yalnızca iOS cihazlarda bulunuyor.

Amazon Prime Video'ya klip alma özelliği eklendi Tam Boyutta Gör

Video akış paltformları arasında en çok aboneye sahip olanlardan biri olan Prime Video'ya yeni bir özellik eklendi.

30 Saniyelik Klip

Amazon'un geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklamaya göre artık belirli içeriklerde iOS sahipleri, mobil uygulama üzerinden içeriğin dilediği 30 saniyelik kısmını klip olarak alabilecek. Amazon yine bu alınan klibin kolayca paylaşılabilmesi için de uğraşmış gibi duruyor. Bu özelliğin şu an için sadece bazı içeriklerde erişilebilir olduğunu hatırlatmakta fayda var. İlerleyen süreçte bu sayı mutlaka artacaktır.

Klip almak istediğiniz zaman ekranda çıkan "Klip Paylaş" butoununa tıkladığınızda Prime Video, otomatik olarak 30 saniyelik bir klip oluşturacak. Ardından çıkan ekrandan bu 30 saniyeyi daha detaylı bir şekilde görebilecek ve spesifik olarak klibini almak istediğiniz bölümü seçebileceksiniz. Bu özelliği kullanabilmek için Prime Vİdeo'nun 8.41 sürümünü veya sonraki bir sürümü kullanıyor olmanız lazım. Bu yeni özelliğin diğer video akış platformlarında daha önce hiç görmediğimiz bir özellik olduğunu söylemekte fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim