Anlık Bildirim

Amazon, üç popüler oyunun filme veya diziye uyarlama haklarını satın aldı

Amazon geçtiğimiz saatlerde Disco Elysium, It Takes Two ve Life Is Strange'in diziye veya filme uyarlanması için ilk bakış imzasını attı.                         

Amazon üç oyunun filme veya diziye uyarlama haklarını satın aldı Tam Boyutta Gör

Oyundan uyarlama film ve diziler ne yazık ki çoğu zaman bizleri hayal kırıklığına uğratan yapımlar oldu. Ancak başta Netflix olmak üzere birçok platform şu anda oyunlardan uyarlama yapımlar üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz saatlerde de Amazon'dan bu yönde bir hamle geldi.

Disco Elysium, It Takes Two ve Life Is Strange

Geçtiğimiz saatlerde çıkan haberlere göre Amazon; Disco Elysium, It Takes Two ve Life Is Strange gibi popüler yapımların filme veya diziye uyarlanması için ilk bakış imzasını attı. Bu da şu anlama geliyor eğer Amazon isterse bu yapımların filme veya diziye uyarlamasını hazırlayabilir ve Prime'a özel bir şekilde yayınlayabilir.

Geçtiğimiz yıl Disco Elysium'un bir uyarlamasının geleceği açıklanmıştı. It Takes Two için de çalışmaların başladığı söylenmişti. Ne yazık ki her iki proje için de şu anda bir detay bilinmiyor. Bu projeler arasında özellikle Disco Elysium'un bir hayli heyecanlandırdığını söylemek gerek çöünkü oyunun kendisi de diyalog ve hikaye üzerine kurulu bir oyundu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim