Uygulama ile Aç

Binance yeni ülkelere açılmaya devam ediyor: Kazakistan'da lisans aldı

Abone Ol

Çinli kripto para borsası Binance, hizmet verdiği ülke sayısını artırmaya devam ediyor. Kazakistan’a faaliyet izni için lisans başvurusunda bulunan Binance, gerekli onayları aldı.

Kripto para piyasasını dünya genelinde yaygınlaştırmak isteyen borsa hizmeti Binance, Kazakistan’da hizmet vermek için onay aldı. Kısa süre önce Binance, Kazakistan’a lisans başvurusunda bulunmuştu. Ön onay alarak hizmetlerini hazırlayan şirket artık tam anlamıyla kullanıcılara erişebilecek. 

Ayrıca bkz.

DeFi platformu Sovryn hacklendi: Kayıp 1 milyon dolar

Daha önce ön onaylı bir şekilde hizmet çatısını hazırlayan şirket, lisansıyla birlikte ülkedeki kullanıcılarına tam anlamıyla erişebilecek. Astana Finansal Hizmetler Otoritesi (AFSA), gerekli çalışmaları tamamladıktan sonra borsa için lisans hazırladı. Bu lisans sayesinde Binance, AFSA’ya bağlı bir hizmet sağlayıcısı olarak ülkedeki varlığını genişletecek. 

Son olarak belirtmek gerekirse dünya genelinde yoğun ilgi gören kripto borsası, tüm dünyada en çok kullanılan hizmet sağlayıcısı olarak öne çıkıyor. Şirket daha önce, Fransa, Dubai, İspanya, Japonya ve İsrail gibi ülkelerle de onay amacıyla etkileşime geçmişti. Binance, uyum odaklı bir borsa olma yolunda hızla ilerliyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
4 Yorumun Tamamını Gör