Anlık Bildirim

Android 12’li Galaxy S21 Ultra Geekbench'te görüldü

Android dünyasının en güçlü ve popüler telefonlarından olan Samsung Galaxy S21 Ultra, Geekbench uygulaması üzerinde Android 12 ile listelendi. Önümüzdeki haftalarda beta başlayabilir.

Android dünyasının en başarılı markalarından olan Samsung’un amiral gemi telefonu Galaxy S21 Ultra, Android 12 tabanlı One UI 4.0 beta sürümünden haftalar önce Geekbench üzerinde Android 12 ile yakalandı. Geekbench üzerinde gözüken Galaxy S21 Ultra, tek çekirdek performansında 1122 puana, çoklu çekirdek testinde ise 3469 puana sahip. Ayrıca cihazın diğer donanım detayları da gözüküyor. Testin 22 Ağustos’ta yapıldığı görülüyor ve Samsung’un yakın zamanda şirket içi One UI 4.0 beta sürümüne geçmesi beklendiğinden gelen bilgiler doğru gözüküyor.

Android 12’li Galaxy S21 Ultra görüntülendi Tam Boyutta Gör

Android 12 tabanlı One UI 4’ün Samsung içinde beta sürümüne geçtiği tahmin ediliyor. Ayrıca önümüzdeki haftalarda ise halka açık beta sürümlerinin gelmesi bekleniyor. Samsung’un şimdiye kadar oldukça sessiz kaldığı One UI 4 ile neler gelecek bilmiyoruz ancak Google’ın tanıttığı birçok özellik ve Material You tasarım anlayışı ile gelmesi oldukça muhtemel. One UI 4’ün yıl sonuna doğru önce Galaxy S21 serisi ve daha sonra Galaxy Note 20 serisine gelmesi bekleniyor. Android 12 güncellemesine sahip olması beklenen Samsung telefonlara buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim