Anlık Bildirim

Angry Birds Journey köklerine geri dönüyor

Rovio markası farklı türlere geçiş yaptıktan sonra şöhretini borçlu olduğu fırlatma mekaniğine geri döndü. Angry Birds Journey bu hafta global erişime açıldı.   

Angry Birds Journey Tam Boyutta Gör

Angry Birds fenomeniyle oyun dünyasında önemli bir yere gelen Finli Rovio şirketi sonrasında renk eşleme, hayatta kalma gibi farklı türlere yönelse de eski başarısını yakalayamadı. Şirket yeniden köklerine dönmeye karar verdi. 

Angry Birds Journey neler sunuyor?

Angry Birds Journey adındaki yeni oyun özlediğimiz klasik fırlatma mekaniklerine geri dönüyor. Daha önce Reloaded adlı bir oyun geliştirilmiş ancak Apple Arcade hizmetine özgü kalmıştı. Journey ise global erişime açıldı. 

Bölüm ilerlemeli klasik fırlatma mekaniğine sahip olan oyun yüzlerce bölüm sunuyor. İki veya üçlü bölümden oluşan paketlerde kilidini açtığınız belirli bir sayıda kuş ile tüm domuzları uçurmanız gerekiyor. Elde ettiğiniz puanlarla farklı güçlendirmeler alabiliyorsunuz. 

Klasik Angry Birds karakterlerinin yanında yeni karakterler ve egzotik mekânlar da olacak. Her dünyada bölümler tamamlandıktan sonra diğer dünyaya geçiliyor. Farklı etkinliklerin de yapılacağı oyunda global sıralama mücadelesi de bulunuyor. 

Angry Birds Journey Angry Birds Journey Angry Birds Journey Angry Birds Journey Games Ücretsiz 226,9 MB

Angry Birds Journey Angry Birds Journey Angry Birds Journey Angry Birds Journey Rovio Entertainment Corporation Çevrimdışı Ücretsiz


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim