Anlık Bildirim

App Store işe yaramayan uygulamaları öne çıkardığı için eleştiriliyor

Fahiş fiyattan abonelik satarken karşılığında hiçbir fonksiyonellik sunmayan uygulamaların App Store editörleri tarafından tavsiye uygulamalar arasına alınması eleştiriliyor.

App Store eleştiriliyor Tam Boyutta Gör

Uygulamalar ve geliştiriciler için uygulama mağazalarında editörler tarafından seçilerek öne çıkarılmak çok önemli. Daha fazla tanınır olan geliştiriciler bu sayede gelirlerini de arttırabiliyor. Ne var ki editörler de hata yapar.

App Store eleştiri yağmuruna tutuldu

App Store Avusturalya tarafından öne çıkarılan Slime Rahatlığı konulu uygulama tavsiyesi bölümü bazı geliştiricilerin tepkisini çekiyor. Hiçbir işe yaramayan ve fahiş fiyattan abonelik sunan bu uygulamalar hem kuralları ihlal ediyor hem de insanları dolandırıyor.

Bir geliştirici Jelly: Slime Simulator adındaki uygulamanın haftalık 13$ gibi oldukça yüksek bir abonelik bedeli istediğini ve karşılığında da hiçbir şey sunmadığını ifade ediyor. Üstelik bir uygulamanın bileşenlerinin nasıl çalıştığının anlaşılmaması ve karşılığında yüksek abonelik istemesi kuralların ihlali anlamına geliyor. 

Nedense bazı uygulamalar kural ihlali yapmasına rağmen radardan kaçıyor. Radardan kaçması neyse de editör tavsiyesi arasına girebilmiş olması skandal derecesinde bir hata gibi görünüyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim