
Apple kullanıcı gizliliğine ne kadar saygılı?
Yapılan araştırmalar App Store üzerinde anonim veri toplamak için geliştirilen Directory Services Identifier bileşeninin iCloud hesabına erişebildiğini ortaya koydu. Böylece kullanıcının kimlik bilgileri de elde edilebiliyor. Halbuki ilgili dokümanlarda bu bileşenin anonim kaldığına değinilmiş.
App Store analizleri için toplanan bu bileşenin diğer uygulamalara da veri gönderdiği ifade ediliyor. Yani kullanıcının kimliği Apple ekosistemi içerisinde alabildiğine kullanılıyor. Üstelik kullanıcı hesabında bunu devre dışı bıraksa dahi sistem yine işlemeye devam ediyor.
Apple kullanıcı verilerini kendi çözümlerinde işliyor ve üçüncü taraflara vermiyor. Bununla birlikte vermeyeceğinin de bir garantisi yok. Aslında Apple’ın vukuatları ilk değil. Uygulamaların bildirim atma sıklığını kısıtlarken kendi uygulamalarının bunu çiğnemesi gibi geçmiş dönemde yoğun eleştiri alan politikaları olmuştu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.