Anlık Bildirim

Apple, 2021'de iPhone 13 üretimini 90 milyona çıkaracak

Apple, tedarikçi ortaklarının 2021'in sonuna kadar 90 milyon iPhone 13 birimi üretmesini şart koştu. Bu sayı, iPhone 13 serisinin tüm modellerini içeriyor.

Apple, 2021'de iPhone 13 üretimini 90 milyona çıkaracak Tam Boyutta Gör

Bloomberg'in yeni bir raporuna göre Apple, iPhone 12'ye kıyasla, iPhone 13'ün üretim hacmini %20 artırmaya karar verdi. Geçen yıl şirketin planlarında 75 milyon akıllı telefon vardı ve şimdi bu rakam 90 milyonu aşacak.

Şirket, yalnızca pandemi sonrası pazarın canlanması ve 5G ağlarının genişlemesi üzerine değil, aynı zamanda Huawei ürünlerinin piyasada azalmış olması üzerine de bahis oynuyor. Bloomberg'in kendi kaynaklarına atıfta bulunarak belirttiği üzere, iPhone 13 serisi, iPhone 12'ye benzer bir fiyat aralığında satışa sunulacak.

Raporda, Apple'ın bu sonbaharda piyasaya sürülmesi beklenen yeni nesil iPhone'un öncesinde, şirketin yeni telefon serisine güçlü bir talep beklediğini ve üreticilerden 2021'de satmak üzere 90 milyona kadar telefon üretmelerini istediği belirtiliyor. Bloomberg'e göre, yeni iPhone modelleri D16, D17, D63 ve D64 olarak kodlanmış.

Apple, 2021'de iPhone 13 üretimini 90 milyona çıkaracak Tam Boyutta Gör

iPhone 13 daha iyi ekran, işlemci ve kamera ile gelecek

Sızan bilgilere göre, tedarik zincirindeki kısmen toparlanma sayesinde, iPhone 13 serisinin Ekim yerine Eylül ayında tanıtılması bekleniyor. Bazı Bloomberg kaynakları, devam eden çip sıkıntısının yeni iPhone'ların üretimini etkilemeyeceği görüşündeler. Kaynaklar, bu yıl yeni akıllı telefonlarda yapılacak değişikliklerin işlemci, kamera ve ekrana odaklanacağını belirtiyorlar.

Bloomberg, iPhone 13 modellerinden az birinin, adaptif yenileme hızı sunan LTPO ekranı ile donatılacağını belirtiyor. Apple, bu teknolojiyi birkaç yıldır Apple Watch'ta kullanıyordu ve bu da saatin bazı durumlarda daha yavaş ekran tazeleme değeriyle çalışmasını sağlayarak ve pil gücünden tasarruf edilmesine olanak sağlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim