Anlık Bildirim

Tarihe geçti: iPhone global satışlarda ilk yedi sırayı aldı

Geçen yıl yaşanan ekonomik krize rağmen tüketiciler iPhone tutkusundan vazgeçmedi. En çok satan 10 akıllı telefon içerisinde yedi tanesi iPhone modeli oldu.     
iPhone 15 Tam Boyutta Gör
Gerek global enflasyon rakamlarının alım gücünü düşürmesi gerek Premium akıllı telefon fiyatlarının artması en çok Apple’a yaradı. Tüketiciler geçen yıl iPhone ürünlerine adeta akın etti. Apple tarihi bir satış grafiği yakaladı.

iPhone zirvesi

Yapılan pazar analizine göre 2023 yılında en çok satan ilk yedi telefon markası Apple’a aitti. Bu da tarihte bir ilke işaret ediyor. iPhone 14 geçen yılı zirvede tamamlarken iPhone 14 Pro Max ikinci sırada, iPhone 14 Pro da üçüncü sırada yer aldı.

iPhone 15 serisi ve iPhone 13 modeli de yine kalan sıraları doldurdu. Geçen yılın dördüncü çeyreğinde iPhone 15 serisi ilk 3 sırayı almıştı ancak yeni piyasaya çıktığı için iPhone 14 serisinden liderliği kapamadı.

İşin ilginç tarafı ise en çok satan modeller arasında ne Xiaomi’nin, ne Samsung’un, ne Oppo’nun ne de Vivo’nun bir tane bile amiral gemisinin olmaması. Sadece Samsung’un Galaxy A14 ve Galaxy A04e modelleri listede küçük bir pay kapabilmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7748 kez okundu.
26 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 15, iPhone 14 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim