Anlık Bildirim

iPhone 13'ün renk seçenekleri ortaya çıktı

Apple'ın Eylül ayında piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni nesil iPhone'larla ilgili sızıntılar devam ediyor. Şimdi de cihazların renk seçeneklerini gösteren görseller yayınlandı.

iPhone 13'ün renk seçenekleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Raporlar, seride dört model olacağını gösteriyor: iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max. Bu telefonlarla ilgili daha önce birkaç sızıntı görmüş olsak da, iPhone 13 Pro Max modelinin yayınlanan bir dizi yeni yüksek çözünürlüklü görseli, iPhone 13 renk seçenekleri hakkında bilgi veriyor.

Görsellerde, iPhone 13 Pro Max modelini İnci (beyaz), Mat Siyah (siyah) ile Sunset Gold ve Rose (altın tonları) olmak üzere dört farklı renkte görüyoruz. iPhone Pro Max'in, serinin LTPO ekranlı ve 120 Hz'e kadar frekansa sahip en büyük akıllı telefonu olacağı ve ayrıca bir lazer telemetre de barındıracağı belirtiliyor.

iPhone 13'ün renk seçenekleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

iPhone 13'ün özellikleri ne olacak?

iPhone 13 Pro modeli de Pro Max ile aynı özelliklerde, ancak daha küçük bir ekranla gelecek. Ancak iPhone 13 ve iPhone 13 mini modellerinin ekranları ise 60 Hz desteği sunacak.

Tüm modeller, TSMC tarafından geliştirilmiş 5nm işlem teknolojisi kullanılarak üretilen Apple A15 Bionic yonga seti tarafından desteklenecek. Diğer özelliklerin yanı sıra, akıllı telefonların gelişmiş pil, her zaman açık ekran ve portre modunda video kaydı ile gelecekleri de sızan bilgiler arasında. iPhone 13 serisinin Eylül ayında tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14944 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 13, iphone 13 pro max ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim