Anlık Bildirim

Apple AirPods Pro'ya yeni rakip: Google Pixel Buds Pro

Sızıntılarıyla ünlü Jon Prosser, Twitter'da yaptığı paylaşımda Apple AirPods Pro'nun yeni rakibi Google Pixel Buds Pro'nun dört farklı renk seçeneğiyle yakın bir zamanda tanıtılacağını söyledi.

Apple AirPods Pro'ya yeni rakip: Google Pixel Buds Pro Tam Boyutta Gör

Giyilebilir teknolojiler konusunda her geçen gün kendini geliştiren Google, şu anda Pixel Buds Pro üzerinde çalışmalar yapmakta. Sızıntılarıyla ünlü Jon Prosser ise bu bilgiyi bir kez daha doğruluyarak Google Pixel Buds Pro'nun çok yakında tanıtılabileceğine işaret etti.

Google Pixel Buds Pro, dört farklı renk seçeneğiyle gelebilir

Jon Prosser, Twitter'da yaptığı paylaşımda Google Pixel Buds Pro'nun çok yakında Gerçek Kırmızı, Karbon, Limoncello ve Sis olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülebileceğini söyledi. 

Apple AirPods Pro'ya yeni rakip: Google Pixel Buds Pro Tam Boyutta Gör

Haftaya yapılması beklenen Google I/O 2022 etkinliğinde, Apple AirPods Pro'nun yeni rakibi Pixel Buds Pro hakkında daha detaylı bilgilerin geleceği tahmin ediliyor. Ancak şimdilik Pixel Buds Pro'nun AirPods Pro ile rekabet edebilecek Pro özelliklerinin donanımına sahip olup olmayacağı bilinmesede Pixel Buds Pro'nun, çevrenize bağlı olarak ses seviyesini ayarlayan Uyarlanabilir Ses ve dokunmatik kontroller gibi akıllı özelliklere sahip yerleşik Google Asistan'a sahip olacağı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim