Anlık Bildirim

Apple AR/VR başlığı için muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı

Her sene olduğu gibi Apple, 2023'te de birçok yeni ürününü bizlerle buluşturacak. Bu cihazlardan biri olması Apple AR/VR başlığı için muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı.
Apple AR/VR başlığı için muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı Tam Boyutta Gör
Apple’ın uzun zamandır söylentileri dolaşan Apple AR/VR karma gerçeklik başlığı, nihayet bu yıl piyasaya sürülecek. Bugün ünlü analist Ming-Chi Kuo, Apple AR/VR başlığı için muhtemel çıkış tarihini paylaştı.

Apple AR/VR başlığı için muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı

Apple analisti Ming Chi Kuo’ya göre Apple, yeni karma gerçeklik başlığını sohbahar aylarında piyasaya sürmeyi planlıyor. Ancak sızıntı kaynağı, bu duyurunun yazılım geliştirme ve devam eden düşme testi sorunları nedeniyle ilkbahar veya yaz aylarına ertelenebileceğini bildirdi.

Daha önce Kuo, Apple AR/VR başlığı için Ocak ayı lansmanına işaret etmişti. Son bilgiler ise, yazılım devinin geliştirici araçlarını tamamlamaya çalıştığını gösteriyor. Ayrıca Ming Chi Kuo'nun paylaşımında en dikkat nokta, kulaklığın düşürme testi sırasında mekanik sorunlar yaşaması. Muhtemelen bu sorun, başlığın çıkış tarihinde değişikliklere neden olacak. 

Apple karma gerçeklik başlığının, çift 4K ekran, M2 tabanlı bir işlemci ve 2000 doların üzerinde bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Ayrıca düzinelerce kamera ve sensörü beraberinde getirecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim