Anlık Bildirim

Apple Vision Pro’nun çıkış tarihi ortaya çıktı

Apple’ın yeni nesil akıllı cihazı Vision Pro için tarih verildi. Firmaya yakın kaynakları ile bilinen Mark Gurman, Vision Pro’nun gelecek yılın başlarında satışa çıkacağını belirtti.
Vision Pro'nun çıkış tarihi belli oluyor Tam Boyutta Gör
Son yıllarda birçok sızıntıya ve tartışmaya konu olan Apple’ın karma gerçeklik gözlükleri, geçtiğimiz aylarda düzenlenen WWDC23 etkinliğinde resmen tanıtılmıştı. Oldukça kısa bir süre içerisinde dikkatleri üzerine çeken Apple Vision Pro için geri sayım başladı. Firmaya yakın kaynakları ile bilinen Mark Gurman, cihazın potansiyel çıkış tarihi hakkında konuştu.

Vision Pro büyük ihtimalle mart ayında satışa sunulacak

Apple’a yakın kaynakları ile bilinen Mark Gurman, Bloomberg’in Power On köşesinde Vision Pro hakkında konuştu. Gurman’a göre Apple, Vision Pro’yu ocak ayında piyasaya sürmek için planlar yapmış ancak firma, bu planından vazgeçmek zorunda kalmış. Firmanın şimdiki planı ise Mart 2024 olarak belirlenmiş.

Vision Pro'nun çıkış tarihi belli oluyor Tam Boyutta Gör
Apple’ın son haftalarda visionOS ve iOS 17.2 beta sürümleri, cihazın çıkışına yönelik işaretler vermeye başladı. Muhtemelen son testlerden geçen cihaz, gelecek senenin ilk çeyreğine yetişecektir. Gurman’a göre Vision Pro, mart ayında ABD’de satışa sunulacak ve daha sonraki aylarda başka ülkelerde de boy gösterecek. Cihaz, 3499$ fiyatıyla oldukça sınırlı bir satış yapacaktır. Apple, muhtemelen mart ayında düzenleyeceği bir etkinlikte Vision Pro hakkında daha detaylı açıklamalar yapacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim