Anlık Bildirim

iPhone 14 Pro, 8 GB RAM ile gelebilir

Asya'dan gelen yeni bir rapora göre, iPhone 14 Pro şimdiye kadar bir iPhone modelinde sunulan en fazla bellek olan 8 GB RAM'e sahip olacak.                      

iPhone 14 Pro, 8 GB RAM ile gelebilir Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Apple'ın 2022 yılı sonunda tanıtacağı iPhone 14 modelleriyle ilgili sızıntılar devam ediyor. Bu kez de cihazın olası RAM miktarı hakkında bilgiler ortaya saçıldı.

MacRumors'ın haberine göre iPhone 14 Pro, 8 GB RAM'e sahip olacak. Bellek bileşenlerinin şimdiden onaylandığı, tedarik zincirinin planlandığı ve yakında seri üretimin başlayacağı bildiriliyor. Önceden iPhone modellerindeki maksimum RAM miktarı 6 GB idi ve bu da iPhone 12 Pro ve 13 Pro modelleri için geçerliydi.

iPhone 14 Pro, 8 GB RAM ile gelebilir Tam Boyutta Gör

Çentik, yerini delikli ekrana bırakabilir

Haitong International Securities'den tedarik zinciri analisti Jeff Pu ise aynı bilgiyi doğruluyor. Zira bu gelişmeyi geçen yıl açıklamıştı.

Ayrıca iPhone 14 Pro'nun 48 megapiksellik bir kamera alacağı ve akıllı telefonun su geçirmezliğini artıracak olan eSIM'e geçeceği doğrulandı. Yeni serinin tasarımında da değişiklikler olması bekleniyor. Çentiğin yerini, ön kamera veya Face ID için bir veya iki delik alabilir. Apple'ın önümüzdeki dönemde, üst düzey modellerdeki RAM miktarını artırmaya devam etmesi muhtemel olarak görülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6514 kez okundu.
24 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPhone 14 ve Teknoloji Haberleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim