Anlık Bildirim

Apple filmlerdeki kötü adamların iPhone kullanmasına izin vermiyor

Amerikalı yazar ve yönetmen Apple ile ilgili oldukça enteresan bir bilgi paylaştı. Ünlü yönetmene göre Apple, filmlerdeki kötü adamların iPhone kullanması taraftarı değil.

Apple filmlerdeki kötü adamların iPhone kullanmasına izin vermiyor Tam Boyutta Gör

Son filmi Knives Out hakkında Vanity Fair ile bir röportaj yapan Amerikalı yönetmen Rian Johnson, Apple şirketi hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Johnson'ın iddialarına göre Apple, Hollywood filmlerindeki kötü adamların iPhone kullanmasını yasaklamış durumda.

Apple'ın Hollywood'a getirdiği garip kural

Ünlü yönetmenin açıklamalarına göre Apple, film çekimleri başlamadan önce senaryoyu inceleyerek, kötü ve olumsuz karakterlerin iPhone kullanmasına izin vermiyor.

"Komik bir şey var, bunun hakkında konuşmam gerekip gerekmediğimi bilmiyorum... Sonuçta, bir sonraki filmimdeki kartları hemen izleyiciye gösterebilir, ama yine de söyleyeceğim, çünkü çok ilginç. Apple, filmlerde iPhone kullanmanıza izin veriyor, ancak (ve bu çok önemli) ekrandaki kötü adamların iPhone akıllı telefonları olamaz. Şimdi filminde kötü adam olan her yapımcı beni öldürmek istiyor." şeklinde konuşan Ryan Johnson, Apple'ın sinema dünyasındaki bu garip kuralını açığa vurmuş oldu. Söz konusu konuşma videonun 2:50'nci saniyesinde başlıyor.

Apple, cihazları kullanmak, görüntülemek ve fotoğraflamak için katı kuralları ile de bilinen bir şirket. Örneğin Apple, ticari markalarının ve telif hakkı yönergelerinin bir parçası olarak ürünlerinin doğru ışık altında ve görsel olarak iyi bir şekilde gösterilmesi gerektiğini savunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5985 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim