Anlık Bildirim

Apple, Fortnite'ı kara listeye aldı: 5 yıl boyunca Fortnite'ı App Store'da göremeyebiliriz

Uzun süredir devam eden Apple vs Epcic Games davası geçtiğimiz haftalardı sonuçlanmıştı. Ancak işler kızışmaya devam ediyor. Fortnite 5 yıl boyunca App Store'a dönmeyebilir.

Apple, Fortnite'ı kara listeye aldı Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere bir süredir Epic Games ve Apple arasında Fortnite'ın sebep olduğu bir dava süreci başlamıştı. Bu dava geçtiğimiz haftalarda kısmen sonuçlandı. Ancak dün akşamki gelişme ortalığı yeniden alevlendirdi.

5 Yıl Boyunca Fortnite'ı App Store'da Göremeyebiliriz

Davanın sonuçlanmasının ardından Epic Games, Fortnite'ın App Store'a dönmesini istediğini söylemişti. Apple da Fortnite'ın dönmesi için bir açık kapı bırakmıştı ancak dün akşam işler değişti. Epic Games CEO'su Tim Sweeney'nin yaptığı paylaşıma göre Apple, Fortnite'ı kara listeye aldı.

Kara listeye alınmasının ise şöyle bir sonucu oluyor. Dava tamamen sonuçlanana kadar Fortnite, App Store'a dönmeyecek. Belirtilenlere göre ise davanın tamamen sonuçlanması 5 yıl kadar sürebilir. Epic Games CEO'su Tim Sweeney ise bu duruma bir hayli kızgın. Neler olacağını önümüzdeki süreç gösterecek.

Bu sırada Google ve Epic Games arasında da işler kızışabilir. Son dönemlerde Google'ın da birçok raporu ortaya çıkmıştı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim