Anlık Bildirim

Apple, Michael Douglas'ın başrolünü oynadığı "Franklin" dizisinin fragmanını yayınladı

Apple TV+, Amerika'nın kuruluşunda önemli bir rol oynayan Benjamin Franklin'i konu alan "Franklin" dizisinin fragmanını yayınladı. Sekiz bölümlük dizi 12 Nisan'da yayınlanacak.
Apple, 'Franklin' dizisinin fragmanını yayınladı Tam Boyutta Gör
Apple TV+ yayın hizmeti, Benjamin Franklin'in Amerika'nın kuruluşundaki rolünü anlatacak olan yeni dizisi "Franklin "in ilk fragmanını paylaştı. Sekiz bölümden oluşan dizinin başrolünde Oscar ödüllü Michael Douglas var. Ünlü aktörün aynı zamanda projenin yapımcılığını da üstlendiğini belirtelim.

Dizi, 70 yaşındaki Benjamin Franklin'in hikayesini anlatıyor. Hikaye, Pulitzer Ödülü sahibi Stacy Schiff'in, "A Great Improvisation: Franklin, France, and the Birth of America" adlı kitabına dayanarak oluşturuldu. Franklin'in Amerika'nın bağımsızlığı için kritik bir dönüm noktasında Fransa'ya yaptığı gizli bir görevi konu alıyor.

12 Nisan'da yayınlanacak

Fragmanda, Franklin'in Fransa'daki siyasi manevralarını, Fransız monarşisini Amerika'nın davasına ikna etme çabalarını ve kişisel mücadelelerini görüyoruz. Elbette ki Michael Douglas'ın performansı da fragmanda öne çıkanlar arasında.

Dizide Douglas'a Noah Jupe, Thibault de Montalembert, Daniel Mays, Ludivine Sagnier ve Eddie Marsan gibi isimler de eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda ise "Boardwalk Empire" ve "Game of Thrones" dizilerinden tanıdığımız Tim Van Patten var. Franklin, 12 Nisan 2024'te Apple TV+ platformunda yayınlanmaya başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim