Anlık Bildirim

Apple Haritalar uygulaması büyük bir güncelleme aldı

Teknoloji devi Apple'ın uzun bir süredir geliştirmeye devam ettiği Haritalar servisi güncellendi. Kullanıcılar artık daha detaylı görünüm ve yeni özelliklere kavuşacaklar.

Apple Haritalar uygulaması büyük bir güncelleme aldı Tam Boyutta Gör

Apple geçtiğimiz gün Haritalar servisin için büyük bir güncelleme yayınladığını duyurdu. Yeni güncelleme eskisinden daha fazla ayrıntı gösteren bir harita ve yeni özellikler getiriyor.

Güncelleme yakında Avrupa'ya da dağıtılacak

Kullanıcılar artık Apple Haritalar üzerinde, arazilerin ve bölgelerin daha detaylı görünümünü inceleyebilme şansına sahip olacaklar. Ayrıca alışveriş merkezleri, havaalanları, parklar, yollar ve binaların daha kapsamlı görünümleri mevcut. Ayrıca şirket bu yeni güncelleme ile birlikte daha hızlı ve daha doğru bir navigasyon deneyimi vaat ediyor.

Apple Haritalar'a, Google Haritalar benzeri iki yeni özelliğin geldiğini de belirtelim. Birincisi, kullanıcılar artık diledikleri adresleri hedef olarak keydedebilecekler ve bunları Koleksiyon bölümümnden yönetebilecekler. İkinci özellik ise Google Haritalar'ın Sokak Görünümü'ne benzer olan Etrafına Bak özelliği. Şimdilik New York, San Francisco Körfez Bölgesi, Los Angeles, Las Vegas, Houston ve Oahu için aktif olan bu özellikle, sokakta gezer gibi bir görünümle bu bölgeleri inceleyebileceksiniz.

Apple Haritalar uygulaması büyük bir güncelleme aldı Tam Boyutta Gör

Ayrıca artık sık kullanılanlar listenizi oluşturabileceğiniz ve bu listeye ana ekran üzerinden erişebileceğiniz belirtilmiş. Şimdilik ABD'deki Apple kullanıcılarına sunulan bu güncellemenin yakında tüm Avrupa'ya da sunulması planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim