
Apple, Acil SOS desteğini genişletiyor
Bildirilenlere göre ilk aşamada ABD ve Kanada’da erişime açılan Emergency SOS özelliği, bugün itibariyle Fransa, Almanya, İrlanda ve Birleşik Krallık‘ta yer alan kullanıcılara açılıyor. Ayrıca Apple, bu bölgelerde yer alan kullanıcıların uydu üzerinden Find My özelliğine de ulaşabileceklerini bildirdi.
Ayrıca yapılan açıklamada Apple, iOS 16.2'nin piyasaya sürülmesiyle yerel bir acil durum hizmet numarasını arayan kullanıcıların, hücresel veya Wi-Fi bağlantısı bulunmadığı takdirde otomatik olarak 112 adresine, Avrupa acil durum telefon numarasına yönlendirileceğini bildirdi. Böylece Apple, kullanıcılar 112'yi çevirmeseler bile Acil SOS özelliğinden yararlanmalarına fırsat tanıyacak.
Apple iPhone 14 kullanıcılarına iki yıl boyunca ücretsiz olarak sunulan Emergency SOS özelliği, desteklenen ülkelerde iOS 16.1 çalıştıran tüm cihazlara destek sunuyor. Böylece Hücresel veya WiFi bağlantısı olmadığında, kullanıcıların uydu bağlantısını kullanarak acil aramalar yapmasına olanak tanıyan teknoloji devi, gelecek yıl daha fazla ülke için destek sunmayı planlıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.