Anlık Bildirim

Apple, iCloud şifrelerine erişim için bir Chrome uzantısı yayınladı

Apple, Windows ve Mac kullanıcıları için Chrome tarayıcısında ?iCloud? Anahtar zinciri parolalarının PC'lerde kullanılmasına izin veren bir iCloud parola uzantısı yayınladı.

Apple, iCloud şifrelerine erişim için bir Chrome uzantısı yayınladı

Apple, Chrome Web Mağazası'nda resmi bir iCloud Parolaları uzantısı yayınladı. Yeni uzantı, Windows ve Mac kullanıcılarının iCloud Anahtar Zinciri'nde saklanan şifreleri Chrome tarayıcılarında kullanmalarına ve senkronize etmelerine olanak tanıyor.

Chrome'da iCloud Parolalarına erişim

iCloud Anahtar Zinciri, Safari kullanıcılarının o tarayıcıda oluşturulan kullanıcı adlarını ve parolaları, kredi kartı bilgilerini ve Wi-Fi parolalarını hatırlamasına yardımcı oluyor. Bu durum, Mac kullanan ve cihazlar arası şifre yönetimini Safari üzerinden yapan iPhone sahipleri için sorun değil ancak Apple'ın yeni uzantısı, özellikle bir iPhone veya iPad'e sahip ancak bir Windows 10 PC kullanan kişiler için oldukça önem ifade ediyor.

iCloud Parolaları olarak adlandırılan uzantı, kullanıcıların Google Chrome'da Apple'ın Safari tarayıcısında oluşturulan şifrelere erişmesine olanak tanıyor. Ayrıca, Chrome'da oluşturulan şifrelerin iCloud ile senkronize edilmesini sağlayarak bu parolaların Apple cihazlarında da kullanılabilmesini sağlıyor.

Yeni uzantının çalıştırılabilmesi için kullanıcıların, Apple'ın Windows 10 için iCloud uygulamasına ihtiyaçları var. Yeni uzantıya buradan erişilebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim