Anlık Bildirim

Apple'ın en önemli tedarikçilerinden birinin fabrikası yandı: iPhone 12 üretimi aksayabilir

Apple'ın yeni telefonları için baskılı devre kartı üretimi yapan Unimicron Technology'nin fabrikasında yangın çıktı. Tedarik zincirinin bozulmasına neden olabilecek yangın Apple'ı zora sokabilir.

Apple'ın en önemli tedarikçilerinden birinin fabrikası yandı: iPhone 12 üretimi aksayabilir

Baskılı devre kartı (PCB) üreticisi Unimicron Technology'nin fabrikasında yangın çıktı. Apple'ın ana tedarikçilerinden biri olan şirket iPhone 12 serisi akıllı telefonlar için PCB üretimi yapan firmalardan biriydi. Fabrikada meydana gelen yangın tedarik zincirinin bozulmasına neden olabilir.

Tayvan basınında çıkan haberlere göre olay mahalline 67 itfaiyeci, 19 itfaiye aracı ve 3 ambulans gönderildi. Söndürme işlemi sırasında itfaiye ekipleri 2 kişiyi kurtarırken bir kişi de duman zehirlenmesi nedeniyle hastaneye sevk edildi. Kimyasalların ciltle teması sonucu alerjik reaksiyon gösteren yedi itfaiyeci hastaneye kaldırıldı.

Apple'ın en önemli tedarikçilerinden birinin fabrikası yandı: iPhone 12 üretimi aksayabilir Tam Boyutta Gör

iPhone 12 üretimine olumsuz yansıyabilir

Fabrikada çıkan yangının ciddi bir yaralanmaya sebep olmadığı ifade ediliyor. Kolluk kuvvetleri şu anda olayı araştırma sürecinde. Görgü tanıklarının ifadesine göre, yangın birinci kattaki merkezi klima odasından yayılmaya başladı. Giderek büyüyen alevler kısa süre içerisinde 6 katı da etkisi altına aldı.

Apple'ın en önemli tedarikçilerinden birinin fabrikası yandı: iPhone 12 üretimi aksayabilir Tam Boyutta Gör

Unimicron Technology'da meydana gelen yangının baskılı devre kartı tedariğini nasıl etkileyeceği henüz bilinmiyor. Apple'ın pazar talebi nedeniyle iPhone 12 üretimini artırma kararı aldığı söyleniyordu. Tedarik zincirindeki olası bir değişiklik Cupertinolu şirketin planlarını sekteye uğratabilir.

Kaynakça https://focustaiwan.tw/business/202010280021 https://www.gizmochina.com/2020/10/29/apple-supplier-unimicron-factory-fire/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6417 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 12 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim