Anlık Bildirim

Apple'ın klasik müzik servisinin adı belli oldu

Apple Music'in yeni beta sürümünün kodlarında, klasik müzik yayını için oluşturulduğu belirtilen yeni Apple hizmetinin ismi bulundu. Apple Classical ayrı bir uygulama olarak sunulabilir.

Apple'ın klasik müzik servisinin adı belli oldu Tam Boyutta Gör

Apple kısa süre önce Apple Music Android uygulamasının yeni bir beta sürümünü yayınladı. 9to5Google internet sitesi sadece güncellemeyi test etmekle kalmadı aynı zamanda uygulamanın kodlarında klasik müzik yayınlamak için oluşturulan yeni Apple hizmetinin ismini de buldu.

Beta sürümün kodlarına bakılırsa şirket yakında Apple Classical adlı bir hizmet başlatacak. Söz konusu servisin etkileyici bir klasik müzik kütüphanesi içereceği bilgisi var. Listelenen iş ilanları şirketin "ayrı bir uygulama" yayınlayacağına işaret ediyor.

Apple'ın klasik müzik servisinin adı belli oldu Tam Boyutta Gör

UX tasarımcısı aranıyordu

Şirket geçtiğimiz yılın sonlarında klasik müzik hizmeti için müşteri konseptini geliştirmek üzere bir Kullanıcı Deneyimi Tasarımcısı (UX Designer) aramaya başlamıştı. Söz konusu iş ilanı artık Apple'ın web sitesinden kaldırıldı. Muhtemelen pozisyon için doğru kişi bulundu.

Apple'ın geçen yıl klasik müzik yayın servisi Primephonic’i satın aldığını hatırlatalım. Bu hamlenin ardından Apple Music'te klasik müzik bölümünün yer alacağına dair söylentiler dolaşmaya başlamıştı. Apple Classical'ın bu baharda tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim