Anlık Bildirim

OnePlus Nord CE 2 için resmi tarih açıklandı: 17 Şubat'ta geliyor

Çinli OnePlus markası bir süredir sızıntılarıyla gündemi meşgul eden yeni akıllı telefonunun lansman tarihini açıkladı. OnePlus Nord CE 2 olarak adlandırılan model gelecek hafta tanıtılacak.

OnePlus Nord CE 2 için resmi tarih açıklandı: 17 Şubat'ta geliyor Tam Boyutta Gör

Samsung dün düzenlediği etkinlikte yeni akıllı telefonlarını tanıttı. Şubat ayında yeni cihazlarını duyuracak birkaç şirket daha var. Bunlardan biri olan OnePlus, bir süredir gündemi meşgul eden OnePlus Nord CE 2'nin lansman tarihini açıkladı.

Akıllı telefon 17 Şubat tarihinde tanıtılacak. Uygun fiyatla sunulması beklenen cihaz, oyun odaklı Nubia Red Magic 7 serisi ile aynı gün resmiyet kazanacak. Çinli marka OnePlus Nord CE 2'nin tasarımına ışık tutan bir teaser yayınladı.

OnePlus Nord CE 2 hakkında bilinenler

Akıllı telefonun 90 Hz yenileme hızı ve Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.4 inç AMOLED ekranla geleceği söyleniyor. Ayırca Dimensity 900 yonga setinden güç alacağı ve Android 12 ile çıkış yapacağı da sızdırılan detaylar arasında.

OnePlus Nord CE 2 için resmi tarih açıklandı: 17 Şubat'ta geliyor Tam Boyutta Gör

OnePlus Nord CE 2'nin 65 watt hızlı şarj detekli 4.500 mAh batarya içereceği bildiriliyor. Cihaz için 6/8 GB RAM, 128/256 GB depolama alanı, 16 megapiksel selfie kamerası, 64 + 8 + 2 megapiksel sensör içeren üçlü arka kamera sistemi de konuşuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim