Anlık Bildirim

Samsung, OLED üretimini genişletiyor: Apple iPad ve MacBook'ta kullanılabilir

Apple başta olmak üzere birçok akıllı telefon üreticisine OLED ekran tedariki gerçekleştiren Samsung, daha büyük ekranlı cihazlar için panel üretimini genişletecek.

Apple iPad ve MacBook'lar OLED panele sahip olabilir Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonlar söz konusu olduğunda OLED panel üretiminde önde gelen firmalardan biri olan Samsung, yakında tablet ve dizüstü bilgisayarlar için daha büyük boyutlarda OLED panel üretimine başlayabilir.

iPad ve Macbook'lar OLED panele geçiyor

TheElec tarafından bildirilenlere göre büyük boyutlu panel üretimini mevcut üretim hatlarında gerçekleştirmeyi düşünen ancak planlarını değiştiren Samsung, yeni bir üretim hattı oluşturacak. Bununla birlikte Cupertino merkezli Apple ile görüşmeleri sürdüren şirketin, 2025 yılında tanıtılacak Macbook modelleri için OLED panel tedariki sağlaması bekleniyor.

Bilindiği üzere günümüz iPhone modellerinde Samsung üretimi OLED panellere yer veren Apple, Macbook ve iPad’lerde Mini-Led ve IPS panelleri kullanıyor. Bu panellere kıyasla herhangi bir arka aydınlatmaya sahip olmayan OLED teknolojisi, Apple cihazlar için daha iyi bir kontrast oranı ve pil ömrü gibi artılar sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim