Anlık Bildirim

Apple, iPhone 15 serisi için deri kılıf çıkarmayabilir

Apple'ın bu yıl piyasaya süreceği iPhone 15 serisi için deri kılıf çıkarmayacağı söyleniyor. Görünüşe bakılırsa şirketin oldukça iyi para kazandıran aksesar için farklı planları var.

Apple, iPhone 15 serisi için deri kılıf çıkarmayabilir Tam Boyutta Gör
Apple yıllar sonra bir ilke imza atacak gibi görünüyor. X (ya da eski adıyla Twitter) kullanıcısı DuanRui'ye göre Cupertinolu şirket iPhone 15 serisi için deri kılıf piyasaya sürmeyecek. Benzer bilgi farklı kaynaklar tarafından da onaylandığı için gerçek olma ihtimali oldukça yüksek.

Apple ilk olarak 2013 yılında, iPhone 5S ile aynı anda bir dizi deri kılıf çıkarmıştı. O zamandan beri, her yeni iPhone modeli ile birlikte yeni renk seçenekleri sunuluyor Ayrıca alüminyum düğmelerin ve iPhone 12 ile birlikte MagSafe'in eklenmesi gibi küçük tasarım iyileştirmeleri yapıldı.

Apple, iPhone 15 serisi için deri kılıf çıkarmayabilir Tam Boyutta Gör

Yüksek kâr marjı var

Apple premium kılıf seçeneklerinden tamamen vazgeçmek yerine, muhtemelen deriyi vegan ve daha düşük karbon ayak izine sahip alternatif bir üst düzey malzeme ile değiştirecek. Zira 59 dolar (Türkiye'de 1.901 TL) fiyatla satılan aksesuar şirkete önemli bir gelir sağlıyor.

Apple'ın oldukça yüksek kâr marjına sahip deri kılıf seçeneklerinden vazgeçmesi pek inandırıcı değil. Firmanın deri iPhone kılıflarından iyi bir gelir akışı var. Çünkü yıldan yıla form faktöründe yapılan ufak değişiklikler kullanıcıları yeni bir tane satın almaya itiyor. Detayları öğrenebilmemiz için 12 Eylül'deki iPhone 15 lansmanını beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
En Beğenilen Yorumlar Yorum Yaz
Profil resmi Starrk35 2 yıl ( Mesaj Silindi ) en beğenilen
Çıkadabilir.

Olabilir, çıkabilir, yapabilir, gelebilir, gidebilir....
Yıllardır şu olasılık tandanslı başlıkları açmaktan vazgeçemediniz.

Yorumlar (3)

Yorum Yaz Forumda Gör
Profil resmi esmerbuyucu (E. B.) 2 yıl ( Mesaj Silindi )
Karbon ayak izini düşürmek isteyen Apple'ın hala deri kılıf satması korkunç bir durum, Hermes saat kordonları dahil. Huawei kaç senedir vegan deri kullanıyor ürünlerinde. Koskoca Apple nasıl tepki almadan direnebildi hayret.
Profil resmi joven (joven) 2 yıl ( Mesaj Silindi )
Bu habere çok üzüldüm deri kılıf çıksaydı telefonu alabilirdim.
Profil resmi Starrk35 2 yıl ( Mesaj Silindi ) en beğenilen
Çıkadabilir.

Olabilir, çıkabilir, yapabilir, gelebilir, gidebilir....
Yıllardır şu olasılık tandanslı başlıkları açmaktan vazgeçemediniz.
Yorum Yaz Forumda Yanıtla
Nasıl eklemek istersiniz?
Sorgu: 0,48 saniye

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim