Anlık Bildirim

Apple'ın çift ekran ve kablosuz şarj özelliklerine sahip MacBook patenti onaylandı

Teknoloji devi Apple, iki ekranı bulunan ve iPhone'ları kablosuz şarj edebilen bir MacBook patenti aldı. Yeni patent ile MacBook'lar farklı özelliklere sahip olabilir.

Apple, kablosuz şarj ve çift ekrana sahip MacBook patenti aldı Tam Boyutta Gör

Apple, iPhone’u kablosuz şarj edebilecek ve geleneksel klavyenin yerine geçecek sanal klavye içeren, çift ekranlı bir MacBook patenti aldı. Patently Apple’ın bildirdiğine göre şirket, yeni patent için üç yıl gibi bir süredir bekliyor ve sonunda ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi tarafından onay aldı.

Çift ekran ile beraber yeni özellikler gelebilir

Çift ekranlı tasarıma sahip kasanın altında bulunan diğer ekran, sanal klavye desteği ile beraber farklı düzenlere de ev sahipliği yapabilir ve Apple'ın, iOs ve iPadOS’larda bulunan kıstırma, yakınlaştırma, seçim için kaydırma ve daha fazla hareket özelliğini MacBook’lara getirdiğini görebiliriz. Sanal klavyenin yerini yeniden düzenleyebileceğini ve değiştirebileceğini ifade eden şirket, Arcade sistemi ile beraber oyun içi etkileşim fırsatı sunabilir.

Face ID olarak düşünülen bir sensöre ve parmak izi sensörüne sahip yeni MacBook patenti, dizüstü bilgisayarın sol alt köşesine konumlandırılacak bir kablosuz şarj desteği sunuyor. Apple kullanıcıları Touch Bar içermeyen, daha fazla bağlantı noktası ve miniLed ekrana sahip yeni MacBook Pro’yu beklerken, yeni patentin içerdiği yeni özelliklerin ne zaman geleceği bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim