Anlık Bildirim

Apple önümüzdeki yıl OLED ekranlı iPad modelini satışa sunabilir

Teknoloji devi Apple'ın 2022 yılında OLED ekranlı bir iPad modelini piyasaya süreceği söyleniyor. Şirketin planlarında OLED iPad Pro ve MacBook Pro da var.

Apple önümüzdeki yıl OLED ekranlı iPad modelini satışa sunabilir Tam Boyutta Gör

Apple'ın 2022'nin başlarında piyasaya sürülmesi için bir OLED iPad varyantı üzerinde çalıştığı söyleniyor. Ayrıca şirket, OLED ekran teknolojisinin, üst düzey iPad Pro ve MacBook Pro modellerine entegrasyonunu da düşünüyor.

DigiTimes yeni raporuna göre Apple'ın OLED ekrana sahip ilk tablet modeli 2022 yılında piyasaya sürülecek ve bu modelin de 10.9 inçlik yeni bir iPad olacağı bildirildi. Raporda kesin bir model belirtilmiyor ancak söylentilere ve lansman zamanlaması bir iPad Air modeline işaret ediyor. 10,9 inç LCD ekrana sahip olan ve 10,2 inç iPad ile 11 inç iPad Pro arasında konumlandırılan dördüncü nesil Air, 2020'nin sonlarında piyasaya sürülmüştü.

Apple önümüzdeki yıl OLED ekranlı iPad modelini satışa sunabilir Tam Boyutta Gör

Apple'ın ekran planları

Kaynaklara göre 2022 yılında satışa çıkması beklenen ilk OLED iPad'in üretimi 2021'in dördüncü çeyreğinde başlayacak. Öte yandan sızan diğer bilgilere göre ise Apple, her ikisi de gelecek yıl piyasaya sürülmesi planlanan 12.9 inç iPad Pro ve 16 ila 17 inç MacBook Pro'nun OLED versiyonlarını da takvime almış durumda. Ancak şirketin, her iki cihazın da üretimi için henüz net bir karar vermediği belirtiliyor.

Apple'ın planları arasında, 2021 yılı için belirli iPad Pro modellerinde ve en az iki MacBook Pro varyantında mini LED ve microLED paneller kullanılması da var. Öte yandan yeni nesil Apple Watch modelinin de microLED ile gelmesi bekleniyor ancak 2023 veya 2024'ten önce değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8296 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, macbook ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim