Anlık Bildirim

Apple, Podcasts aboneliklerinin ve kanalların lansmanını erteledi

Teknoloji devi Apple, bu ay kullanıma sunulmayı planladığı Podcasts aboneliklerinin ve kanalların lansmanının ertelendiğini içerik oluşturuculara gönderdiği bir e-posta ile duyurdu.

Apple Podcasts Abonelikleri'nin lansmanı ertelendi Tam Boyutta Gör

Apple, içerik oluşturuculara gönderilen bir e-posta ile bu ay kullanıma sunulması beklenen Podcasts aboneliklerinin ve kanalların lansmanını Haziran ayına kadar ertelediğini duyurdu. Şirket, bu değişikliğin yaratıcılar ve dinleyiciler için en iyi deneyimi sunmayı amaçladıkları için gerçekleştiğini söyledi.

'En iyi deneyimi sunabilmek için'

İlk olarak Nisan ayında duyurulan Podcasts abonelikleri, kullanıcıların içerik oluşturucular tarafından oluşturulan özel içeriklere, reklamsız dinlemeye ve yayınlanan içeriklere erken erişim gibi premium özelliklerden faydalanabilmesine imkan verecek. Kullanıcılar ayrıca kullanıma sunulacak olan Apple Podcasts kanallar ile içerik oluşturucular tarafından derlenen başlıklara, açıklamalara ve kapaklara sahip program gruplarını keşfedebilecek. Abonelik hizmetinin ve kanalların, iOS 14.6 ile piyasaya sürülmesi bekleniyordu ancak şirket, lansmanın ertelendiğini duyurdu.

Apple Podcasts Abonelikleri'nin lansmanı ertelendi Tam Boyutta Gör

İçerik oluşturuculara gönderilen e-postada: "İçerik oluşturucular ve dinleyiciler için en iyi deneyimi sunduğumuzdan emin olmak için Podcasts abonelikleri ve kanalları Haziran ayında başlayacak. Yeni aboneliklerinizi ve kanallarınızı görmek için sabırsızlanıyoruz ve bunları yakında dünyanın dört bir yanındaki dinleyicilere sunmayı dört gözle bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

E-postada ayrıca Apple Podcasts Connect'e erişimde yaşanan gecikmelerin düzeltildiği ve önümüzdeki haftalarda Kütüphane için ek geliştirmeler yayınlanacağı da yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim