Anlık Bildirim

Apple sağlık çalışanları için yüz koruması tasarlıyor ve üretiyor

Apple'ın uluslararası ölçekte bir firma olmasının gereksinimlerinden biri de herkesi ilgilendiren olaylara karşı sessiz kalmaması. Buna yönelik olarak firma, ücretsiz sunduğu yüz koruyucuları gösterdi

Apple CEO’su Tim Cook, firmanın koronavirüs ile mücadelesinde ne durumda olduğuna, ne yaptığına yönelik bir videoyu Twitter’dan paylaştı. Cook’un açıklamasına göre 20 milyondan fazla yüz koruyucu, firmanın uluslararası tedarik zinciri sayesinde devletlere bağışlandı.

Firma ayrıca kendi içerisinde tasarımcılar, mühendisler, sağlayıcılar ve daha fazlasını bir araya getirerek yüz koruyucuların tasarımı ve üretimi için çalıştırıyor. 

Videoda ilk koruyucu teslimatını geçen hafta Santa Clara Vadisi Kaiser hastanesine yaptığını belirten Cook, her kutuda yassı halde 100 koruyucu olduğunu ve her birinin montajı iki dakikadan kısa sürdüğünü de ekledi. Materyallerin ise ABD ve Çin’den temin edildiğini söyledi.

Firma bu hafta bitmeden 1 milyon koruyucuyu daha ihtiyacı olan kurumlara iletmeyi hedefliyor. Apple’ın ölçeğinde bir firmanın, küresel çapta bir krizde aktif rol alıyor oluşu, marka güveni için de olumlu bir hareket.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9776 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple maske, apple yüz koruyucu ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim