Anlık Bildirim

Apple, sürücüsüz otomobil ekibinden önemli bir mühendisi daha kaybetti

Apple'ın sürücüsüz elektrikli otomobil projesinin kilit yöneticileri şirketten ayrılmaya devam ediyor. Bu kez sürücüsüz araç yazılım geliştirme bölümünün başkanı Joe Bass görevi bıraktı.

Apple, sürücüsüz otomobil ekibinden önemli bir isim ayrıldı Tam Boyutta Gör

Apple'ın Project Titan adlı elektrikli otomobil projesi kan kaybetmeye devam ediyor. Sürücüsüz araç yazılım geliştirme bölümünün başkanı Joe Bass, Meta'ya geçti. Deneyimli mühendis yedi yıldan fazla bir süredir Apple bünyesinde görev yapıyordu.

Bass, LinkedIn sayfasında yaptığı değişiklikle şirketten ayrıldığını doğruladı. Kendisi yaklaşık bir aydır Meta'da Teknik Program Yönetimi Direktörü olarak çalışıyor. Bass'ın da gitmesiyle Apple Car yönetim ekibinin neredeyse tamamı dağıldı.

Apple, sürücüsüz otomobil ekibinden önemli bir isim ayrıldı Tam Boyutta Gör

Apple Car gecikebilir

Son bir yıl içinde şirketin sürücüsüz otomobil bölümünden Dave Scott, Jaime Waydo, Dave Rosenthal, Benjamin Lyon, Doug Field ve Michael Schwekutsch gibi önemli isimler ayrıldı. Bu nedenle 2022 yılı Apple'ın elektrikli otomobil projesi için belirleyici olacak.

Bloomberg geçtiğimiz Kasım ayında yayınladığı bir raporda Apple'ın sürücüsüz elektrikli otomobilini 2025 yılında tanıtmayı planladığını bildirmişti, ancak önemli mühendislerin ayrılışı nedeniyle şirket aracın çıkışını birkaç yıl erteleyebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim