Anlık Bildirim

Apple Watch kullanıcıları için watchOS 9.5.1 güncellemesi yayınlandı

Apple tüm uyumlu Apple Watch'lar için iyileştirmeler ve hata düzeltmelerine odaklanan küçük bir güncelleme yayınladı. Ancak bazı kullanıcılar hala yeşil renk tonu sorunu yaşamaya devam ediyor.
Apple Watch kullanıcıları için watchOS 9.5.1 güncellemesi çıktı Tam Boyutta Gör
Apple kısa bir süre önce tüm uyumlu Apple Watch modelleri için watchOS 9.5.1 güncellemesini yayınladı. Yeni ürün yazılımı watchOS 9.5'te bulunan hataları gidermeye ve işletim sisteminin kararlılığını iyileştirmeye odaklanıyor.

Fakat kullanıcılar bazı sorunların hala devam etmesinden şikayetçi. Yeni sürümün öncelikle watchOS 9.5 yayınlandıktan sonra ortaya çıkan ekran sorununu gidermesi bekleniyordu. Ancak ekrandaki yeşil renk tonu ile ilgili sıkıntı giderilmemiş gibi görünüyor.

Apple Watch kullanıcıları için watchOS 9.5.1 güncellemesi çıktı Tam Boyutta Gör

Farklı geri dönüşler var

Dahası bazı Apple Watch sahipleri watchOS 9.5.1'i yüklendikten sonra durumun daha da kötüleştiğini söylüyorlar. Apple, sürüm notlarında hangi düzeltmeleri yaptığını açıklamadığı için ekrandaki hatayla ilgili bir düzeltme yapılıp yapılmadığı bilinmiyor.

Tüm Apple Watch sahiplerinin bu sorunu yaşamadığını belirtmek gerekir. WatchOS 9.5.1'i yükledikten sonra yeşil ekran sorunu ortadan kalkan kullanıcılar da var. Güncellemeyi Apple Watch uygulamasının Genel > Yazılım Güncelleme bölümünden indirebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim