Anlık Bildirim

Apple Watch Ultra için bir garip hasar testi

Apple Watch Ultra akıllı saatinin zaman içerisinde dayanıklılık sertifikalarında zayıflama olduğunu düşünenler için Apple yeni bir test programı başlatıyor.     
Apple Watch Ultra için dayanıklılık testi programı Tam Boyutta Gör
Apple’ın en dayanıklı ve en iyi akıllı saati olarak öne çıkan Apple Watch Ultra, özellikle dış ortam profesyonelleri tarafından tercih ediliyor. Bununla birlikte zaman içerisinde hasar alan veya çizilen Apple Watch Ultra modeli dayanıklılık açısından riskli hale gelebiliyor. Apple şimdi yeni bir test programı başlatıyor.

Apple Watch Ultra hasar testi

Derinlik ve Su Dayanıklılığı Testi adıyla başlayan yeni programda, Apple Watch Ultra modelinin dayanıklılığının zaman içerisinde zayıfladığını düşünen müşteriler için belirli testler yapılacak. Bununla birlikte bazı şartlar var.

İlk olarak Apple Watch Ultra modelinin görünür herhangi bir çatlağının olmaması gerekiyor. Aksi takdirde test esnasında saatin zarar görebileceği gerekçesiyle test uygulanmıyor. Diğer taraftan saatte görülmeyen bir hasar varsa ve test esnasında saat zarar görürse bu kez değişim gerekliliği ortaya çıkıyor.

Kullanıcının sınırlı garantisine veya tüketici kanunlarına göre değişim yapılıyor veya değişim ücreti isteniyor. Kısaca bu test için saatinizde görünür veya görünmeyen herhangi bir çatlak veya hasarın olmadığından emin olmanız gerekiyor. Apple yaptığı açıklamada görünür çatlaklar varsa kullanıcının saati kesinlikle dalışta kullanmamasını istiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim