Anlık Bildirim

Apple Watch için yeni özellikler yolda

Apple Watch serisine özellikle âdet döngüsü ve uyku sorunları odaklı yenilikler geleceği iddia ediliyor. Böylece kullanıcılar hassas konularını daha iyi bir şekilde takip edebilecek.

Apple Watch Series 8

Sektörün en çok satan giyilebilir cihazı konumundaki Apple Watch toplam 100 milyon kullanıcı sayısını geride bırakırken Apple da yeni özellikler ekleyerek en iyi sağlık yardımcınız olması için çalışıyor. 

Apple Watch yeni özellikleri

Wall Street Journal tarafından verilen bilgilere göre Apple Watch serisi yakın dönemde yeni özellikler kazanabilir. Apple gelecek yıl için akıllı saatine uyku ve âdet döngüsü takibi için termometre, uyku bozukluğu takibi, diyabet takibi ve tansiyon takibi şeklinde özellikler planlıyor. 

Bunlardan termometre özelliğinin gelecek yılın ilk aylarında güncelleme olarak kullanıma sunulacağı belirtiliyor. Diğer özellikler ise sırayla kullanıma sunulacak. Bu noktada Apple Watch batarya tüketimini etkilenmeden okuma yapabilmenin en önemli konu olduğu ve işler yolunda gitmezse erteleme olabileceği de ifade ediliyor. Diğer taraftan Apple Watch Series 8 geliştirme sürecinde enerji verimliliği yakalandığında bu özellikleri ilk olarak burada da görebiliriz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim