Anlık Bildirim

Apple'ın yeni lansman tarihi ortaya çıktı: Yeni iPad modelleri çok yakında

Yeni bir sızıntıya göre teknoloji devi Apple, yükseltilmiş çiplere sahip yeni iPad modellerini bu hafta piyasaya sürebilir. İşte 17 Ekim Salı günü gerçekleşmesi beklenen etkinliğin detayları:
Apple, yeni iPad modellerini bu hafta tanıtabilir Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Apple, geçtiğimiz ay iPhone 15 serisini tanıtmıştı. Yeni cihazlarıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan şirket, şimdilerde yeni bir etkinliğe hazırlanıyor. 17 Ekim Salı günü gerçekleşmesi beklenen etkinlikte ise yükseltilmiş çiplere sahip yeni iPad modelleri tanıtılabilir.

Supercharged etkinliği önümüzdeki Salı günü gerçekleşebilir

Yakın bir zamanda ortaya çıkan bir rapora göre Apple, bu hafta gerçekleştireceği Supercharged etkinliğinde iPad Air, iPad mini ve temel iPad modellerinin yükseltilmiş versiyonlarını piyasaya sürecek. Beklenen yükseltmeler arasında ise önemli tasarım değişikliklerinden ziyade yeni nesil Apple Silicon çipleriyle cihazların güçlendirilmesi bekleniyor.

Mevcut nesil iPad Air neredeyse üç yıl önce piyasaya sürüldü ve şu anda bir M1 çipine sahip. Bu sebeple yeni nesil iPad Air'in M2 çipinden güç alması bekleniyor. Mevcut iPad Mini ise A15 Bionic çipinden güç almakta. Bu sebeple yeni nesil iPad Mini'nin de A16 Bionic çipinden güç alması oldukça muhtemel. 11. nesil temel iPad modelinin de iPad Mini gibi A16 Bionic çipinden güç alması bekleniyor.

En son geçtiğimiz sene güncellenen iPad Pro serisinin ise şimdilik güncellenmesi beklenmiyor. Ancak rapora göre yeni iPad Pro modelleri önümüzdeki sene tanıtılabilir ve bu iPad Pro serisinin ilk kez OLED ekranlara sahip olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim