Anlık Bildirim

iPhone 14 serisindeki Face ID sorunları artık cihaz değişimi gerektirmeyecek

iPhone 14 serisindeki TrueDepth kamera modülü arızalandığında onarımı gerçekleşmediği için genelde cihaz değişimi yapılmaktaydı. Ancak yeni bir rapora göre cihaz değişimine gerek kalmayabilir.
Artık iPhone 14 serisindeki Face ID sorunlarının onarımı mümkün Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen iPhone 14 serisi birçok telefonu geride bırakmıştı. Ancak bu akıllı telefonlar özellik bakımından ne kadar mükemmel olsa da bazen donanımsal bazen de yazılımsal sorunlardan ötürü bozulabilmekte.

Apple, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max'in onarım sürecini değiştiriyor

iPhone 14 serisinde Face ID ve ön kamera bileşenlerinden oluşan TrueDepth kamera modülünün arızalanması durumunda Apple, cihaz değişimi yapmaktaydı. Çünkü bu modülün onarımı şimdiye kadar gerçekleştirilememekteydi. Ancak 9to5Mac tarafından hazırlanan rapora göre iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max'teki TrueDepth kamera modülü Apple Yetkili Servis Sağlayıcıları tarafından onarılabilecek ve böylece cihaz değişimine gerek kalmayacak.

iPhone 14 ve iPhone 14 Plus'lardaki TrueDepth kamera modülünün onarımı ise henüz gerçekleştirilememekte. Ancak rapora göre yakın bir zamanda bu cihazlarda da onarımın gerçekleşmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim