Anlık Bildirim

Spotify’a kullanıcıları engelleme özelliği geldi

Dünyanın en büyük müzik platformlarından biri olan Spotify’a yeni bir özellik geldi. Artık hesabınızı görmesini istemediğiniz kullanıcıları platform üzerinden engellemek mümkün olacak.

Birini bir yerden engellemek istediğimizde birçoğumuzun aklına Spotify gelmez. Yine de aramızın bozuk olduğu insanların Spotify’daki aktivitelerimize veya çalma listelerimize ulaşmasını istemeyebiliriz.

Spotify'a engelleme özelliği geldi Tam Boyutta Gör

Spotify,  bu durumu mümkün hâle getirecek yeni bir özelliğini kullanıma sundu. Dün yapılan açıklamalara göre artık platformda bulunan diğer kullanıcıları engelleyebileceksiniz. Daha önce bu durumun uygulanması için müşteri hizmetleri ile iletişime geçilmesi gerekiyordu; ancak şimdi masaüstünden veya telefonunuzdan halletmek mümkün olacak.

Dünyanın en büyük müzik platformlarından biri olan Spotify, 2019 yılında benzer bir özelliği kullanıma sunmuştu. Bu özellik sayesinde dinlemek istemediğiniz sanatçıları ‘Bu sanatçıyı çalma’ seçeneğiyle engellemek mümkün oluyordu. Ancak bu durum diğer kullanıcılar için mevcut değildi. Yeni özellikle; eski sevgiliniz, aranızın bozuk olduğu bir insan gibi hesabınızı görmesini istemediğiniz kullanıcıları engelleyebileceksiniz.

Kullanıcının profilinden engellemek mümkün olacak Tam Boyutta Gör

Bu özelliği kullanmak için Spotify’da engellemek istediğiniz kullanıcının profiline gitmeniz gerekiyor. Bunun ardından da profilde bulunan üç noktaya (…) tıklamanız ve karşınıza çıkan ‘engelle’ seçeneğine basmanız gerekiyor.

Dev şirket yaptığı açıklamalarda bu yeni engelleme özelliğinin, kullanıcılara en iyi ve en güvenli müzik dinleme deneyimini sunma çabalarının bir parçası olduğunu ifade etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim