Anlık Bildirim

Asus belirli ekran kartlarının fiyatını düşürüyor

Entegre devre kartlarının Çin’den ithaline uygulanan ek verginin kaldırılması etkisini gösteriyor. Asus belirli ekran kartlarına ABD sınırları içerisinde indirim uygulamaya başladı. 

Asus Tam Boyutta Gör

Son dönemde ekran kartı fiyatlarının yavaş yavaş düşmeye ve ilk çıkış fiyatına yaklaşmaya başlaması sonrasında markaların da hamleleri geldi. Asus şimdilik ABD sınırları içerisinde belirli ekran kartlarının fiyatını düşürüyor.

Asus GeForce kartlarda indirim

Asus tarafından yapılan açıklamaya göre ABD içerisinde satılan tüm Nvidia GeForce RTX 3000 ekran kartlarına yüzde 25’e kadar indirim yapılacak. Henüz AMD ekran kartları için bir indirim mevcut değil.

Entegre devrelerin Çin’den ithalinde vergilerin düşürülmesi sonrasında gelen indirimin Nvidia ile ortaklık sonucu mu alındığı şimdilik bilinmiyor. Bununla birlikte yüzde 25 indirim oranı gerçekten önemli bir etki yapacak.

Gelen haberlerle birlikte oyuncu dünyasında haliyle bir heyecan oluştu. İndirimler başka ülkelere de yayılacak mı veya başka markaların da indirimi gelecek mi merak konusu. Bu durumda global çapta oyuncuları rahatlatacak bir gelişme olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11269 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, Teknoloji Haberleri ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim