Anlık Bildirim

Asus Rog Phone 5S serisinin Avrupa fiyatları açıklandı

Asus, yeni oyuncu telefonları Rog Phone 5S serisinin Avrupa çıkış fiyatlarını açıkladı. Snapdragon 888+ işlemci ile güncellenen yeni telefonlar, üst düzey oyun performansı sunacak.

Asus Rog Phone 5S oyuncu telefonlarının fiyatını açıkladı Tam Boyutta Gör

Asus, Ağustos ayında Tayvan’da piyasaya sürülen ROG Phone 5S serisini Avrupa çıkış fiyatlarını açıkladı. Şirketin oyun performansını arttırmak adına güncellenen oyuncu telefonları, Qualcomm Snapdragon 888+ işlemcisi ile gelecek.

Çıkış tarihleri değişiklik gösterecek

Ekran tarafında temel özellikleri koruyan Asus, yeni modellerinde 6.78 inç Full HD çözünürlüğe sahip AMOLED panel ve 144Hz yenileme hızı sunacak. Bununla beraber 6.000 mAh kapasiteli batarya ve 65W hızlı şarj desteği ile gelen ROG Phone 5S serisi, F 1.8 diyafram açıklığına sahip 64 MP ana kamerası ile beraber üçlü kamera tasarımına ev sahipliği yapıyor.

Fransa'da 19 Kasım teslim tarihi ile ön siparişe açılan telefonların kesin çıkış tarihleri ülkeden ülkeye değişiklik gösterecek. ROG Phone 5S 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı seçeneği 999 euro olarak belirlenirken, 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı seçeneği ise 1.099 euro olacak. En üst model ROG Phone 5S Pro'ise, 18 GB RAM ve 512 depolama özellikleriyle beraber 1.299 euro fiyat ile satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim