Anlık Bildirim

Final Fantasy 7 Remake ve Alan Wake Remastered, Epic Games'e gelebilir

Final Fantasy VI Remake ve Alan Wake Remastered, Epic Games'in veri tabanında gözüktü. Henüz resmi bir duyuru yok ancak oyunlar yakında Epic Games için çıkış yapabilir.

FF7 Remake ve Alan Wake Remastered'ı yakında PC'de görebiliriz Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz saatlerde PC oyunculuğunun ve artık tüm oyun dünyasının en önemli platformlarından birisi olan Epic Games'in veri tabanında henüz duyurulmamış iki oyunun bilgileri bulundu. Bu oyunlardan birinin geleceği zaten biliniyordu ancak diğeri şaşırtmasa da beklenen bir yapım değildi.

Final Fantasy VI Remake ve Alan Wake Remastered

AsleepEntrepreneur73 ve AwareReplacement1587 isimli Reddit kullanıcılarının fark ettiği üzere Epic Games'in veri tabanında Final Fantasy 7 Remake ve Alan Wake Remastered'ın ismi gözüktü. Aslında her iki oyunun da şaşırtmadığını söylemek gerek. Final Fantasy VI Remake'in bu yıl sonuna kadar PlayStation'a özel kalacak. Sonrasında ise PC'ye geleceği biliniyordu. Bu sızıntı oyunun Epic Games'e özel olup olmayacağı konusunda da bazı söylentiler ortaya çıkardı.

Bir diğer sızıntısı çıkan oyun ise Alan Wake Remastered. Remedy'nin başarılı korku oyununun devam oyunu üzerinde çalışıldığına dair birçok söylenti çıkmıştı. Öncesinde ilk oyunun yenilenmiş sürümünü görmek de pek sürpriz olmaz. Ayurıca Remedy ve Epic Games'in anlaşmasını düşünürsek bu oyunun Epic Games özel oyunu olma ihtimali de bulunuyor. Yakın bir süreçte bu oyunlar hakkında daha fazla bilgi edineceğizdir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim