Anlık Bildirim

Battlefield 2042, sesli sohbet ile gelmeyecek

Bu yılın en beklenen oyunlarından olan Battlefield 2042, çıkışında sesli sohbete izin vermeyecek. Sesli sohbet özelliğinin oyuna ne zaman ekleneceği bilinmiyor ancak, oyuna daha sonra eklenecek.

Battlefield 2042, sesli sohbet özelliğini desteklemeyecek Tam Boyutta Gör

Bu yılın en beklenen oyunlarından Battlefield 2042, 19 Kasım’da çıkacak. Ön sipariş verenler için erişime açılmış olan oyun, hayranların önem verdiği bir sosyal özellikten mahrum kalacak.

Sesli sohbet, oyuna daha sonra eklenecek

Geliştirici DICE’in Polygon’a bildirdiğine göre Battlefield 2042’nin çıkışında sesli sohbet olmayacak. Stüdyo, sesli sohbetin neden çıkışta olmayacağına dair ise bir açıklama yapmadı ancak arkadaşları ile Battlefield oynamayı planlayan insanların birçoğunun canı oldukça sıkılmışa benziyor. 128 kişiye kadar oyuncu desteği sunan Battlefield 2042’nin bu önemli özelliğe ne zaman kavuşacağı ise bilinmiyor.

Arkadaşları ile oynamak isteyen hala Discord gibi sosyal medya platformlarını kullanabilir ancak yabancılar ile sesli sohbetten arkadaşlık kurulma şansı, oyunun çıkışında mümkün olmayacak. Ayrıca Polygon’un belirttiğine göre Battlefield 2042’nin işaretleme/ping sistemi oldukça kaotik bir kullanıma sahip. İlk tanıtıldığında inanılmaz dikkat çeken Battlefield 2042’ye olan ilgi her geçen gün biraz daha azalıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim