Anlık Bildirim

Battlefield 3 Amazon Prime üyelerine ücretsiz oldu

Prime Gaming'te bu ay Battlefield 3 oyunu ücretsiz oldu. Prime üyelerine bu ay boyunca ücretsiz Battlefield 3 Origin kodları dağıtılıyor.

Battlefield 3 Amazon Prime üyelerine ücretsiz oldu Tam Boyutta Gör

Ücretsiz oyun kampanyalarında bu hafta bir güzel haber de Amazon Prime'dan geldi. Prime Gaming üyelerine bu ay boyunca popüler FPS oyunu Battlefield 3 ücretsiz olarak dağıtılacak. Hemen şimdi oyunu kütüphanenize ekleyebilir ve sonsuza kadar keyfini sürebilirsiniz.

Battlefield 3'ü kütüphanenize eklemeniz için öncelikle bu sayfaya gidip "Claim" butonuna tıklamanız gerekiyor. Butona tıkladığınızda ekranda bir Origin kodu belirecek. Bu kodu daha sonra Origin uygulamasında "Redeem Product Code" kısmından aktifleştireceksiniz. Sonrasında ise Battlefield 3 oyunu kütüphanenize eklenmiş olacak.

Amazon'un dağıttığı kodları isterseniz arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz. Battlefield 3'ü zaten önceden satın almış olanlar şu anda kodları alıp arkadaşlarıyla veya internette paylaşıyor.

Battlefield 3 Prime Gaming linki (Kodların son kullanım tarihi 29 Ocak 2021)

Prime Gaming'te bu ay ayrıca HyperDot, Wizard of Legend, Sigma Theory: Global Cold War, Turmoil ve Close to the Sun oyunları da ücretsiz dağıtılacak. Yeni Prime Gaming oyunlarını almak için bu sayfaya tıklayabilirsiniz. Sayfanın üst kısmında GTA 5, Apex Legends gibi oyunlar için dağıtılan oyun içi içerikleri (loot) var, aşağıda ise ücretsiz oyunlar görülüyor. Prime Gaming oyunlarını Amazon Launcher veya Prime Launcher ile kurabilirsiniz. Amazon Launcher için link burada.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16178 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
battlefield 3, prime gaming ücretsiz ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim