Anlık Bildirim

Battlefield 6'da modern zamanlara geri dönüyoruz

Battlefield 6, 2021 yılında PC, PS5, PS4, Xbox Series X ve Xbox One platformlarında yayınlanacak.

Battlefield 6'da modern zamanlara geri dönüyoruz Tam Boyutta Gör

Battlefield serisinin yeni oyunu bildiğiniz gibi 2021'de oyunseverlerle buluşacak. Oyunun çıkmasına daha epey bir zaman var ancak şimdiden bazı sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. Sektörden gelen güvenilir bilgilere göre Battlefield 6 ile birlikte seri nihayet 'modern zamanlara' geri dönüyor.

Sızıntı ilk olarak Tom Henderson tarafından ortaya atıldı. Henderson'u Call of Duty ve Battlefield serileriyle ilgili verdiği  güvenilir bilgilerden tanıyoruz. Ayrıca daha sonra VentureBeat'in ünlü editörü Jeff Grubb'tan da doğrulama geldi.

Sızıntılar özellikle de sıkı Battlefield hayranlarını epey sevindirmiş durumda. Serinin en sevilen yapımları Battlefield 3, Battlefield 4 ve Bad Company 2 bildiğiniz gibi modern zamanlarda geçiyordu. Uzun bir aranın ardından serinin tekrar köklerine dönecek olması sevindirici. Tom Henderson ayrıca Battlefield 6'nın hem 'modern zaman' dönemi hem de diğer özellikleriyle Battlefield 3'ü andıracağını belirtti.

2011 yılında piyasaya sürülen Battlefield 3, Üçüncü Dünya Savaşı benzeri bir temaya sahipti. Battlefield 3 yenilikçi mekanikleri, grafikleri ve yakaladığı inanılmaz başarısıyla serinin belki de en önemli oyunu olmuştu. Daha sonra 2013'te yayınlanan Battlefield 4 de Battlefield 3'ün üzerine koymuş ve yine önemli başarı elde etmişti.

2016'da ise Battlefield 1 yayınlandı ve Osmanlı İmparatorluğu'nun da yer aldığı Birinci Dünya Savaşı'na gittik. Battlefield 1 özellikle de ticari anlamda serinin en başarılı yapımlarından oldu ve 15 milyonun üzerinde kopya satmayı başardı. 

Electronic Arts, Battlefield 6'nın 2021 yılında PC, PlayStation 5, Xbox Series X, PS4 ve Xbox One platformlarında yayınlanacağını duyurdu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21261 kez okundu.
32 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
battlefield 6, battlefield 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim