Anlık Bildirim

Tim Burton imzalı Beetlejuice 2'den ilk görseller geldi

Beetlejuice'un yıllar sonra gelen devam filminden ilk görseller yayınlandı. Tim Burton'ın ve başrol oyuncularının geri döndüğü Beetlejuice 2, bu yıl sinemaseverlerle buluşacak.
Beetlejuice Beetlejuice'tan ilk görseller Tam Boyutta Gör
Hollywood'un en nev'i şahsına münhasır yönetmenlerinden olan Tim Burton'ın imzasını taşıyan Beetlejuice (Beterböcek), 80'lerin sinema dünyasına kazandırdığı kült filmlerden biriydi. Michael Keaton'ın etkileyici performansıyla akıllara kazınan film, çıktığı günden bu yana pek çok sinemaseverin gönlünü kazandı. Belki de bundan olsa gerek ki Burton, yıllar sonra bir devam filmiyle bu dünyaya geri dönüyor.

Duyurulduğu günden beri merakla beklenen Beetlejuice 2, bu yıl sinemaseverlerle buluşacak. Eylül ayında vizyona girecek filmin tanıtım çalışmalarına yavaştan başlayan Warner Bros. Discovery, filmden ilk görselleri paylaştı.

Beetlejuice 2, Orijinal Ekibi Bir Araya Getiriyor

Beetlejuice Beetlejuice'tan ilk görseller Tam Boyutta Gör
Beetlejuice Beetlejuice adını taşıyan devam filmi, orijinal ekibi yeniden bir araya getiriyor. Michael Keaton, Winona Ryder ve Catherine O'Hara'nın ilk filmdeki rollerini tekrarladığı devam filminde oyuncu kadrosuna katılan yeni isimler ise Jenna Ortega, Justin Theroux, Monica Bellucci ve Willem Dafoe.olacak.

Entertainment Weekly aracılığıyla servis edilen bu ilk görsellerde, Jenna Ortega ve Winona Ryder'ı ilk kez bir arada görme şansı yakalıyoruz. Tim Burton imzalı Wednesday dizisiyle yıldızı parlayan Ortega, filmde Winona Ryder'ın kızını canlandırıyor.

Normalde Beetlejuice 2 gibi yıllar sonra gelen devam filmlerine şüpheyle yaklaşılsa da işin başında yine Tim Burton'ın olması, ortaya çıkacak sonuca dair daha umutlu olmamızı sağlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim