Anlık Bildirim

Belkin, Mac bilgisayarlar için iPhone web kamerası montaj aksesuarı çıkardı

Süreklilik Kamerası özelliği sayesinde iPhone’ları Mac bilgisayarlarda web kamerası olarak kullanmak mümkün hale gelmişti. Belkin bu amaca yönelik yeni bir aksesuar çıkardı.

Belkin, Mac'ler için iPhone web kamerası montaj aksesuarı çıkardı Tam Boyutta Gör

Apple bildiğiniz üzere macOS Ventura ile birlikte iPhone'ları bir web kamerası gibi kullanabilme olanağı sunmuştu. Hatta Belkin firması Süreklilik Kamerası olarak adlandırılan bu özellik için iPhone’ları MacBook bilgisayarlara kolaylıkla tutturmayı sağlayan bir aksesuar bile piyasaya sürdü.

Şirket şimdi de montaj aparatının Mac masaüstü bilgisayarlar ve Studio Display gibi monitörlere uyumlu yeni bir versiyonunu çıkardı. Kullanımı çok basit. Aksesuarı bilgisayarın veya monitörün üst kısmına oturttuktan sonra MagSafe mıknatısları aracılığıyla iPhone'u takıyorsunuz.

Belkin, Mac'ler için iPhone web kamerası montaj aksesuarı çıkardı Tam Boyutta Gör

Fiyatı da belli oldu

Belkin'in yeni aksesuarı eğim ayarı sunduğu gibi telefonunuzu dikey veya yatay modda sabitlemenize izin veriyor. Ayrıca alt kısmında tripod bağlantısı da mevcut. Montaj aparatı 39.95 dolar olarak fiyatlandırdı ve Ocak ayının ortalarında yalnızca siyah renkte satışa sunulacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim