Anlık Bildirim

Bethesda, Remaster oyunlar için yeni bir stüdyo kurabilir

Xbox çatısı altında hayatına devam eden Bethesda, haberleri ile sektörün ilgisini çekmeye devam ediyor. Yeni iddialara göre Bethesda, remaster ve remake oyunlar için yeni bir stüdyo kurmayı düşünüyor.

Bethesda'dan yeni oyun sütdyosu geliyor Tam Boyutta Gör

En sevilen oyun firmalarında olan Bethesda, geçtiğimiz yıl Xbox tarafından satın alınmıştı. Xbox’a bağlı olsa da oldukça bağımsız bir yayın ve geliştirme hayatına sahip olan Bethesda, yeni bir stüdyo kurmayı düşünüyor olabilir.

Oldukça fazla oyunu olan Bethesda, oyunlarını yenileme konusunda da sektörün gerisinde kaldı. Ancak Bethesda, yeni jenerasyon oyuncuların klasik Bethesda oyunlarını deneyimleyebilmesi için yeni stüdyo kurma planlarına sahip.

Daha fazla yenilenmiş Bethesda oyunu geliyor

Yeni çıkan iddialar, Youtube’da Skullzi kanalından geliyor. Skullzi’nin birden fazla güvenilir kaynaktan duyduğu bilgilere göre Bethesda, Artifact Studios adı altında yeni bir stüdyo kurmayı planlıyor. Stüdyonun adının yanlış olabileceğini belirten Skullzi, yeni stüdyonun ana odağının remaster ve remake oyunlar olacağını da belirtmiş. Yani yenilenen grafiklere sahip ve bazen baştan sona tekrar yapılan eski Bethesda oyunları ile uğraşacak. Skullzi, iddiaların gerçek olmama ihtimalini belirttiği için ve kaynaklar tam olarak bilinmediği için, yeni stüdyo yalan olabilir. Ancak Microsoft’un Bethesda’yı satın almasının ardından Bethesda, ciddi bir reform yaşamadı. Ancak Xbox’un Bethesda’ya bir nevi özerklik verdiği düşünülürse yeni bir stüdyo mantıksız kaçmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim